[et_pb_section admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Om opplæring» background_layout=»light» text_orientation=»left» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid»]

DP0Q0005SIS_8757

Jeg tilbyr opplæring i Adobe Lightroom og praktisk naturfoto for enkeltpersoner eller for grupper.

Adobe Lightroom

Jeg har lang erfaring med bruk av Adobe Lightroom og kan både grunnleggende og avanserte funksjoner. Jeg bruker verktøyet daglig- alene eller i kombinasjon med andre programmer. Stort sett alle bildene mine er redigert i Lightroom. Adobe Lightroom er et kraftig program for å organisere og redigere bilder. Lightroom endrer ikke originalbildene når du redigerer dem. Alt du gjør i Lightroom lagres i katalogen, mens originalbildene berøres ikke. I tillegg ti å være et redigeringsprogram er Lightroom et supert organiseringprogram for bilder. Det betyr at du med Lightroom lett kan organisere og søke etter bildene dine. Opplæringen er tilpasset nivået du er på. Opplæring forutsetter at du har installert Lightroom, eventuelt kan jeg hjelpe deg med det når kurs starter. For gruppeopplæring må Lightroom være installert på PC før kurs starter.

Priser

  • Pris 1 til 1 opplæring: 600 kr. pr time
  • For kurs/opplæring i grupper, ta kontakt for tilbud

Praktisk naturfoto

Jeg holder også kurs i naturfoto. Dette er praktiske kurs, der vi er ute i naturen og jeg viser hvordan jeg jobber oh hvordan du kan eller bør jobbe når du fotograferer. Kurset fokuserer på det å se og komponere bilder, samt å være kreativ.

Priser

  • Pris 1 til 1 opplæring: 600 kr. pr time
  • For kurs/opplæring i grupper, ta kontakt for tilbud

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]